Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SzesciennyObled[KwadratowaMasakra]26slotow/Whitelist on

wp2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg SzesciennyObled[KwadratowaMasakra]

Informacje3.png

strzalka.gifTYP: SurivalTrocheKwadratowaMasakra:D

strzalka.gifSloty: 27

strzalka.gifIP: bar.owncraft.pl:8603

strzalka.gifPotwory: TAK

strzalka.gifZwierzęta: TAK

strzalka.gifPvP: TAK

strzalka.gifPremium: NIE

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: TAK

Administracja5.png
BógServera:RudyMenPL,IceKrim

pluginy3.png
takie jak na Kwadratowej Masakrze

InformacjeDOT3.png
Serwer podobny ale nie asz tak jak kwadratowa masakra kto chce dołączyć niech pisze w komentarzach
wzór Podania
1.Nick w Minecraft:
2.Lat:
3.Skype:
4.Czy po Mutacja:
5.Czy jestes Ogarniety
6.Coś O Sobie
7.Czemu ty
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ?

Generator by -outi-

KAZDY DODANY Z DNIA 5.03.2013
2boXRtY.gif
Opublikowano

1.Nick w Minecraft: SebQu
2.Lat: 13
3.Skype: Jest- axon2-seba
4.Czy po Mutacja: Nie, lecz nie mam piskliwego głosu, niektóry oceniali mnie po głosie na 15-16 lat. ;)
5.Czy jestes Ogarniety. Tak, nie rozumiem takich pytań... ;)
6.Coś O Sobie. Mam 13 lat, na imię Sebastian. Bardzo lubię gry komputerowe oraz zwierzęta. Słucham... hm... wszystkiego co wpada w ucho, lecz moimi ulubionymi rodzajami są: Reggae, Rock, Metal.
7.Czemu ty: Potrafię współpracować, dzielić się no i dość dobrze walczę. Gdy jest wojna np. gildii, potrafię obmyślać różne taktyki, gdy mi się nudzi potrafię siedzieć nawet 24/7 w kopalni. :P
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? : Szczerze? To nie wiem... serwery "typu" Kwadratowa Masakra, są takie same, wszystkie, lecz na takich serwerach można poznać naprawdę ciekawe osoby, dlatego chciałbym zagrać, poznać kogoś oraz zabić nudę ;P

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nick w Mc: SwiR
2.Lat:13
3.Skype:Tak buniowojtak
4.Czy po Mutacja:Jeszcze nie :D Ale nie piszcze :)
5.Czy jestes Ogarniety: Oczywiscie :) wiele graczy moze to potwierdzic np. Sebqu
6.Coś O Sobie: Interesuje sie komputerami, sportem jakim jest football
7.Czemu ty: Bardzo dobrze walcze na pvp, potrafie sprawnie dogadywac sie z graczami :)
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ?Od pol roku szukam takiego serwera wszystkie jakie widzialem to jakis nie wypal chyba byl :)

Opublikowano

1.Nick w Minecraft: Domi2533
3.Skype:Nie mam
4.Czy po Mutacja:Niestety,nie
5.Czy jestes Ogarniety No jasne!
6.Coś O Sobie Jestem Dominik mieszkam w Polsce! xD
7.Czemu ty Bo lubię takie serwery i umiem ladnie budować
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Widać ze fajna reklama wszystko jest takie ogarnięty tu xD!

Opublikowano

1.Nick w Minecraft: SebQu

3.Skype: Jest- axon2-seba

4.Czy po Mutacja: Nie, lecz nie mam piskliwego głosu, niektóry oceniali mnie po głosie na 15-16 lat. ;)

5.Czy jestes Ogarniety. Tak, nie rozumiem takich pytań... ;)

6.Coś O Sobie. Mam 13 lat, na imię Sebastian. Bardzo lubię gry komputerowe oraz zwierzęta. Słucham... hm... wszystkiego co wpada w ucho, lecz moimi ulubionymi rodzajami są: Reggae, Rock, Metal.

7.Czemu ty: Potrafię współpracować, dzielić się no i dość dobrze walczę. Gdy jest wojna np. gildii, potrafię obmyślać różne taktyki, gdy mi się nudzi potrafię siedzieć nawet 24/7 w kopalni. :P

8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? : Szczerze? To nie wiem... serwery "typu" Kwadratowa Masakra, są takie same, wszystkie, lecz na takich serwerach można poznać naprawdę ciekawe osoby, dlatego chciałbym zagrać, poznać kogoś oraz zabić nudę ;P

JestemNaTAk

1.Nick w Minecraft:tnt

2.Lat:10

3.Skype:nie mam

4.Czy po Mutacja:nie

5.Czy jestes Ogarniety tak

6.Coś O Sobie nazywam sie jakub lubie grac w mc juz igram 2 lata

7.Czemu ty jestem ogarnienty i sie nie kuce

8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? bo szukalem takiego serwera

NA NIE !!!

Nick w Mc: SwiR

3.Skype:Tak buniowojtak

4.Czy po Mutacja:Jeszcze nie :D Ale nie piszcze :)

5.Czy jestes Ogarniety: Oczywiscie :) wiele graczy moze to potwierdzic np. Sebqu

6.Coś O Sobie: Interesuje sie komputerami, sportem jakim jest football

7.Czemu ty: Bardzo dobrze walcze na pvp, potrafie sprawnie dogadywac sie z graczami :)

8.Czemu My ?(Czemu ten server) ?Od pol roku szukam takiego serwera wszystkie jakie widzialem to jakis nie wypal chyba byl :)

NA TAK

1.Nick w Minecraft: Domi2533

3.Skype:Nie mam

4.Czy po Mutacja:Niestety,nie

5.Czy jestes Ogarniety No jasne!

6.Coś O Sobie Jestem Dominik mieszkam w Polsce! xD

7.Czemu ty Bo lubię takie serwery i umiem ladnie budować

8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Widać ze fajna reklama wszystko jest takie ogarnięty tu xD!

NA TAK
2boXRtY.gif
Opublikowano

1.Nick w Minecraft: Crew3R

2.Lat: 16
3.Skype: Marcinowiec99
4.Czy po Mutacja: TAK
5.Czy jestes Ogarniety: TAK
6.Coś O Sobie:

Mam 16 lat nazywam sie Marcin i chodze do zawodowki.

Moja ulubiona gra jest Minecraft.

Pochodze z Slaska i jezdze na snowbordzie takze gram w klubie sportowym Odra Wodzislaw.
7.Czemu ty: Dlatego ze jestem ogarnietym Administratorem i znam sie na pluginach ujme to tak 9/10
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Dlatego ze potrzebuje servera ktory mnie zachwyci a ten narazie po samej nazwie mnie zachwyca :D

Opublikowano

1.Nick w Minecraft: Crew3R

3.Skype: Marcinowiec99

4.Czy po Mutacja: TAK

5.Czy jestes Ogarniety: TAK

6.Coś O Sobie:

Mam 16 lat nazywam sie Marcin i chodze do zawodowki.

Moja ulubiona gra jest Minecraft.

Pochodze z Slaska i jezdze na snowbordzie takze gram w klubie sportowym Odra Wodzislaw.

7.Czemu ty: Dlatego ze jestem ogarnietym Administratorem i znam sie na pluginach ujme to tak 9/10

8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Dlatego ze potrzebuje servera ktory mnie zachwyci a ten narazie po samej nazwie mnie zachwyca :D

Jestem Na Tak juz cie dodalem do wh :D
2boXRtY.gif
Opublikowano

1.Nick w Minecraft:SkifaPL
3.Skype:Tak pablooo662
4.Czy po Mutacja:niestety nie
5.Czy jestes Ogarniety:Tak
6.Coś O Sobie:Mam 13 lat. Lubie krac w piłke nozna oraz w koszykowke. Lubie muzyke hip hop oraz rap . Komendy ogarniam 10/10 ortografie rowniez 10/10
7.Czemu ty: Poniewaz w minecrafta gram od 2,5 roku . ogarniam komendy jak juz mowilem
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ?Poniewaz gralem juz na takich serwerach i podobaja mi sie

Opublikowano

Nick w Minecraft: CampeR_Thc
Lat: Nineteen

Czy po Mutacji: Yes of course
Czy jesteś Ogarnięty: Yes
Coś O Sobie: I like extreme sports.

Czemu ty: Because I'm cool

Czemu My?(Czemu ten server)? I do not know, seems to be cool.

I hope you get an answer soon and i will be added

Opublikowano

1.Nick w Minecraft: Amiku97
3.Skype: Vipper
4.Czy po Mutacja: Tak
5.Czy jestes Ogarniety Oczywiscie
6.Coś O Sobie Mam Na Imie Kamil interesuje się Grami

7.Czemu ty: Dlatego że znudziły mi się zwykłe serwery i chciałbym zagrac Na takim Sewerze jak ten
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Bo od zawsze chciałem zagrac na takim servie jak ten i tez chcę miło spedzic czas

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

1.Nick w Minecraft: Spix
2.Lat: 13 (21 marca 14)
3.Skype: spix15
4.Czy po Mutacja: tak
5.Czy jestes Ogarniety: tak
6.Coś O Sobie: Jestem początkowym YouTuberem i może coś nagram ;) www.youtube.com/user/thespix15
7.Czemu ty: Bo jestem ogarnięty i jestem YouTuberem? :)
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ?: Bo wydaje się fajny.

Opublikowano

Serwer bardzo ogarnięty! Admini (zwłaszcza mogłem źle napisać admin RudyMenPL mogłem pomylić nick xD)

są super też ogary są mili dla graczy! POLECAM SERWER MOJA OCENA 9/10

Opublikowano

1.Nick w Minecraft: 4ndrych
2.Lat: 19
3.Skype: ISuTeKI
4.Czy po Mutacja: Tak
5.Czy jestes Ogarniety Pewnie ;)
6.Coś O Sobie: W sumie nudzi mi się, a nie mam w co pograć i może to być coś ciekawego. Mam na imię Dawid i w tym roku piszę maturkę. :)
7.Czemu ty? : Ponieważ jestem chyba rzadkością i lubię grę poważną,a nie jakieś serwery, na których jest monotonnia ;/
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Ponieważ zachęciły mnie komentarze, które są w tym temacie i myślę, że warto zajrzeć na serwer ;)

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

Siema Siema !

1.Nick w Minecraft: SheVer

3.Skype: Jest ! :D bartek.stefaniak74

4.Czy po Mutacja: Nie, lecz mam w miare ogarnięty nie mam piskliwego głosu ;)

5.Czy jestes Ogarniety : Wiadomo :) Ogarniam wszystko Minecraft jest moim życiem !

6.Coś O Sobie: Cześć ! Mam na imię Bartek i chodzę do 6 klasy podstawówki , Minecraft to dla mnie pestka , uwielbiam tą grę . Jestem pomocny współpracuje i nie grifuje ;) (Myślę ze grif będzie zakazany :) )

7.Czemu ty: Jak już wspomniałem ogarniam i nie grifuję :) będę częstym i miłym graczem :D

8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? : Hmm.. Lubie takie serwery ;) Grałem na podobnych było super ! lecz niestety . Zabrakło budżetu ;d :)

Chciałbym sie zapytać o Mapę jaka mapka ? :D

Nowicjusz
Opublikowano

1.Nick w Minecraft: TheSired
3.Skype: Narazie nie mam mikro . Lecze bede miała niedłguo
4.Czy po Mutacja: Niestety , nie
5.Czy jestes Ogarniety Pewnie
6.Coś O Sobie: Jestesm ogarniety , miły , pomocny , nie grifuję
7.Czemu ty? : Ponieważ lubie takie server . I miła atmosferę .
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Ponieważ widze , żę server ma komentarze , które swiadcza , że jestescie ogarnięci . Jak i server .

Opublikowano

Admin, co z serwem? Odezwij sie wreszcie ;D

1.Nick w Minecraft: TheSired
3.Skype: Narazie nie mam mikro . Lecze bede miała niedłguo
4.Czy po Mutacja: Niestety , nie
5.Czy jestes Ogarniety Pewnie
6.Coś O Sobie: Jestesm ogarniety , miły , pomocny , nie grifuję
7.Czemu ty? : Ponieważ lubie takie server . I miła atmosferę .
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ? Ponieważ widze , żę server ma komentarze , które swiadcza , że jestescie ogarnięci . Jak i server .

Ty, facet czy dziewczyna jestes? Bede miala albo Jestem ogarniety WTF?!?! :D-.-

Opublikowano

1.Nick w Minecraft:zado
2.Lat:15
3.Skype:MAM
4.Czy po Mutacja: Tak Po mutacja
5.Czy jestes Ogarniety: tak jestem ogarnięty
6.Coś O Sobie : Jestem dawid nie gierfuje itp
7.Czemu ty: bo nie ktos inny
8.Czemu My ?(Czemu ten server) ?: podobno fajny

Opublikowano

*Nick: Przemcio_

Czy po mutacji: Myślę, że tak ! Na pewno zdarzają mi się jakieś zachwiania barwy głosu, ale to jak każdemu.

Czy jesteś ogarnięty ?: Tak, przynajmniej ja tak uważam ! Jak już wyżej wspomniałem jestem bardzo cierpliwy i spokojny. Świadczy o Tym to, że byłem już administratorem na kilku duży publicznych serwerach.

Coś o sobie :Jestem spokojnym człowiekiem. Rzadko kiedy można zobaczyć mnie zdenerwowanym. No i chyba jestem w miarę sympatyczny. Nie ma problemów z kontaktem ze starszymi graczami jaki i młodszymi, potrafię współpracować.

Dlaczego ja ? : Lubie pomagać graczom, jestem aktywny, uczę się całkiem całkiem (ale czy to tu wgl potrzebne ;p). Mój sprzęt pozwala mi na nagrywanie gier, więc zawsze mógłbym się czymś takim zająć. Umiem budować. Może nie są to jakieś nie wiadomo jakie budowle, ale też nie jest to szałas z drabinkami. Zajmuje się też redstone'em.

Czy ten server?: Lubie tryby gry tego typu. Często szukam takich server'ów nawet chętnie bym się zajął swoim ale aktualnie nie mam za co :c Nie mam problemów by dostać się na servery tego typu, lecz jak każdy dobrze wie 3/4 to nie wypał. Ale mam nadzieję, że z tym będzie inaczej !

Myślę, że tyle wystarczy. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam !

~Przemcio_ xD

*Przepraszam za użycie kodu, ale mojego nicku nie da się inaczej napisać ;p

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...